Fira påsk - tips för påskhelgen

Foto: Emma Mattsson
Blandsallad med grönsaker och rostade pinjenötter

Blandsallad med grönsaker och rostade pinjenötter

4,7 (3 röster)

Blandsallad med grönsaker och rostade pinjenötter. Prova Paolo Robertos sallad med blandade salladssorter och toppa med en riktigt god vinägrett blandad av olivolja, citronsaften och salt.

Insalata con verdure e pinoli arrostit

Blandsallad med grönsaker och rostade pinjenötter

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 1 salladshuvud, eller 1 kruksallad (litet)
  • 1 ekblads- eller endivsalladshuvud , litet
  • 1 frisésalladshuvud, endast de inre ljusa bladen
  • rucola, en rejäl näve
  • 2 salladslökar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 morötter
  • 150 g sockerärter
  • 2 bladselleristjälkar
  • 15 körsbärstomater
  • 2 msk pinjenötter
  • Dressing

  • 4 msk olivolja
  • 2 msk citronsaft, färskpressad
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

avNina Kindbro

ARTIKELN HANDLAR OM
LÄS OCKSÅ