Rostat vitlöksbröd med tomatkräm

Foto: Johanna Åkerberg Kassel

Rostat vitlöksbröd med tomatkräm

5 (2 röster)

Tilltugg och snacks

Rostat vitlöksbröd med tomatkräm – frasigt vitlöksbröd med en härlig tomatkräm är ett perfekt tilltugg som kan ätas på stående fot på minglet. Här är vårt bästa recept på vitlöksbröd.

Ur Jessica Frejs bok ”Fest på 30 min”.

Rostat vitlöksbröd med tomatkräm

  • Ingredienser

  • 6 skiva vitt bröd, gott
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1.5 dl vispgrädde
  • 2 msk soltorkade tomater, (finns där soltorkade tomter står i butiken)
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk nymald svartpeppar
  • 2 näve ruccola

Gör så här

Av: 

Clara Öhrn

LÄS VIDARE

Enklaste och lyxigaste påskmaten

ÄMNEN I ARTIKELN

Tilltugg och snacks

Recept

Jessica Frej

Tillbehör mat

Bröd recept

MER OM GODARE

Auberginedipp och kaviardipp från Kreta

Så gör du de bästa smörrebröden

10 min

Knäckesnittar med saffransaioli

1 h 20 min