Foto: Johanna Åkerberg Kassel
Rostat vitlöksbröd med tomatkräm

Rostat vitlöksbröd med tomatkräm

5 (1 röst)

Rostat vitlöksbröd med tomatkräm – frasigt vitlöksbröd med en härlig tomatkräm är ett perfekt tilltugg som kan ätas på stående fot på minglet. Här är vårt bästa recept på vitlöksbröd.

Ur Jessica Frejs bok ”Fest på 30 min”.

Rostat vitlöksbröd med tomatkräm

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 6 skiva vitt bröd, gott
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1.5 dl vispgrädde
  • 2 msk soltorkade tomater, (finns där soltorkade tomter står i butiken)
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk nymald svartpeppar
  • 2 näve ruccola

Gör så här

avClara Öhrn

ARTIKELN HANDLAR OM