Färgstarkt och gott på buffébordet – marinerad paprikasallad.

Foto: CHRISTINA UHLIN

Marinerad paprika

2,5 (2 röster)

Medelhavsmat

Marinerad paprika är ett gott och färgstarkt tillbehör på buffén. Låt gärna härligheten marinera några timmar innan servering. Recept från boken ”Lättlagade bufféer för hela året”, av Maud Onnermark (Bokförlaget Semic).

Marinerad paprika

  • Ingredienser

  • 6 paprikor, i olika färger
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 krm salt
  • 2 msk kapris

Gör så här

Av: 

Aftonbladet

LÄS VIDARE

Frittata med rucola

ÄMNEN I ARTIKELN

Medelhavsmat

Italiensk mat

Buffé

Recept

Vegetarisk mat

Tillbehör mat

MER OM GODARE

Duka upp en smakrik italiensk buffé

Kockens knep: Så grillar du perfekt halloumi

40 min

Basilikafrittata med halloumi och tomat

40 min