Foto: Thinkstock
Krydda upp brysselkålen med asiatiska smaker.

Brysselkål – med asiatiska smaker

3,8 (9 röster)

Brysselkålen brukar dela folket i två läger. Den ena halvan som älskar de små kålhuvudena och den andra som avskyr dem. Men nu ska vi få över motståndarna på vår sida. Brysselkål med asiatiska smaker och sesamfrön kan ingen motstå.

Stekt brysselskål med asiatisk touche

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 500 g brysselkål
  • 2 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 5 msk japansk soya
  • 1 msk flytande honung
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 msk sesamfrön, rostade

Gör så här

avNina Kindbro

ARTIKELN HANDLAR OM

Julen 2019

Jul

Julmat

Recept

MER OM MAT & DRYCK