Med 3 fyllningar.
Med 3 fyllningar.

Glutenfria äggmuffins med 3 fyllningar

3,5 (2 röster)

De här soliga och matiga äggmuffinsen kan du enkelt variera efter smak. Perfekta till frukost, brunch eller att ta med på utflykt.

– Barnens favorit är bacon, min är soltorkade tomater med hackad spenat och vitlök, säger kostrådgivaren Cecilia Folkesson.

Matiga äggmuffins

  • Ingredienser

  • 4 ägg, beroende på storlek
  • 1 skvätt vatten, eller mjölk
  • salt och peppar
  • Tomat/Basilika

  • färska tomater
  • fetaost
  • färsk basilika
  • 1 nypa flingsalt
  • Spenat/Soltorkad tomat

  • hackad färsk spenat
  • skivade soltorkade tomater
  • hackad vitlök
  • flingsalt
  • Kantareller/Bacon

  • smörstekta kantareller
  • knaperstekt bacon
  • svartpeppar

Gör så här

LÄS VIDARE