Omelettårta med lax och örtfärskost
Foto: SARA RINGSTRÖM
Omelettårta med lax och örtfärskost

Omelettårta med lax och örtfärskost

5 (1 röst)

Omelettårta med gravad lax och en krämig örtfärskost som fyllning. De torkade äppelbitarna bryter av sältan hos färskosten och ger en fantastisk smak!

Ett recept av Lotta Voltaire

Omelettårta med lax och örtfärskost

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 0.5 dl äpple, skuret i små bitar
  • 200 g gravad lax, eller rökt, i skivor
  • färska örter, eventuellt
  • Omeletter

  • 9 ägg
  • 1.5 dl vatten
  • 2 dl ruccola, finhackad
  • salt och svartpeppar
  • smör, till pannan
  • Örtfärskost

  • 600 g keso
  • 1 kruka basilika
  • 1 vitlöksklyfta

Gör så här

Av: Aftonbladet

LÄS VIDARE