Omelettårta med lax och örtfärskost
Omelettårta med lax och örtfärskost

Omelettårta med lax och örtfärskost

5 (1 röst)

Omelettårta med gravad lax och en krämig örtfärskost som fyllning. De torkade äppelbitarna bryter av sältan hos färskosten och ger en fantastisk smak! Recept av Lotta Voltaire.

Omelettårta med lax och örtfärskost

  • Ingredienser

  • 0.5 dl äpple, skuret i små bitar
  • 200 g gravad lax, eller rökt, i skivor
  • färska örter, eventuellt
  • Omeletter

  • 9 ägg
  • 1.5 dl vatten
  • 2 dl ruccola, finhackad
  • salt och svartpeppar
  • smör, till pannan
  • Örtfärskost

  • 600 g keso
  • 1 kruka basilika
  • 1 vitlöksklyfta

Gör så här

LÄS VIDARE