Chokladbräck – enkelt och gott att göra själv
Smält choklad och pynta med godis. Låt svalna – klart! Enklare än så här blir det inte, och ändå ser det proffsigt och festligt ut. Använd det godis eller strössel du gillar, nötter och torkad frukt går också bra.
En portion räcker till ett stort bräck. Kom ihåg att ge bräcket tid att stelna!
Chokladbräck
Ingredienser
- 200 g vit choklad
- 200 g blok chokolade
- 2 påsar chokladägg
- strössel
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Baka Mandelmanns sötebröd
Siffertårta med hallonkräm





1 h 10 min
Läckra kladdkakor och cheesecakes
Chokladhus – ett riktigt lyxbygge





1 h
Bästa recepten till chokladbollens dag
Frida Skattberg: Lite kladdigare, lite mer frosting och lite godare
Frozen baileys- och vitchoklad cheesecake





45 min
Nötkladdkaka med chokladsmörkräm och blåbär





45 min
Halloncheesecake à la Charlotte Russe





1 h
Påsktårta med lemon curd och grädde





2 h 40 min
Cheesecaketårta med hallon och vit choklad





1 h
Pajdeg – så blir den helt perfekt





15 min
Cheesecake med citronsmak





2 h 40 min
Kakor – små och goda till fikat
Tigerkaka – så gör du steg för steg





1 h 20 min
Drömgoda chokladrutor med hallon





35 min
Blåbärscheesecake – vegansk och glutenfri





30 min
Mazarinkaka – glaserad saftig sockerkaka





1 h 30 min
Äppelpaj med flingsalt – god smuldeg





45 min
Pecannötspaj – len kola och nötcrunch





1 h
Citronkaka – syrlig, söt och saftig





45 min
Focaccia – med körbärstomater och oliver





2 h
Hallonkaka i långpanna





45 min