Foto: STEFAN MATTSSON
Korvstroganoff – så lagar du den godaste

Middagstips: Korvstroganoff

3,8 (34 röster)
Publicerad:
Uppdaterad:

Krämig korvstroganoff är mat man minns från barndomen.
Korv, grädde och tomatpuré blir en supergod gryta att äta med matvete eller ris.
Enkel och god vardagsmat som är klar i ett nafs.

Korvstroganoff

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 4 portion matvete, eller jasminris
  • 1 dl ärtor
  • 400 g falukorv
  • 2 gul lök, finhackade
  • 2 dl grädde
  • 1 dl mjölk
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk salt och peppar
  • smör, att steka i

Gör så här

avClara Öhrn

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM
MER OM MAT & DRYCK