Panerad fisk med dillsås

3,9 (7 röster)

Middagstips

Att panera fisk är både enkelt och gott.
Servera med en god dillsås, potatis och ärtor.
Perfekt tisdagsmiddag.

Panerad fisk med dillsås

  • Ingredienser

  • 250 g torskfile
  • 1 dl mjöl
  • 2 ägg, lättvispade
  • 2 dl ströbröd
  • 1 tsk salt
  • Dillsås

  • 1.5 dl gräddfil
  • 1 msk dill
  • 1 tsk citron
  • 0.5 tsk socker
  • 2 krm salt

Gör så här

Av: 

Clara Öhrn

LÄS VIDARE

Fish and chips – älskad engelsk klassiker

ÄMNEN I ARTIKELN

Middagstips

Recept

Huvudrätter

Fiskrecept

Svenska recept

MER OM GODARE

Pankopanerad tempura

45 min

Kyckling i dillig sås

30 min

Så lagar du Årets rätt: Torskbiffar!