Paj med sommarsmak – rabarbersmulpaj och jordgubbar.
Foto: iStockphoto
Paj med sommarsmak – rabarbersmulpaj och jordgubbar.

Rabarbersmulpaj med jordgubbar

3,8 (38 röster)

Rabarbersmulpaj är gott till efterrätt eller fika. Det söta och syrliga tillsammans med det goda skalet, ingen tackar nej till den här pajen. Servera med vaniljglass och dekorera gärna med några blad färsk mynta så lockar du alla till bordet.

Rabarbersmulpaj och jordgubbar

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 150 g rabarber
  • 150 g jordgubbar
  • 1 msk potatismjöl
  • 0.5 dl socker
  • 1 tsk kardemumma, nymalen
  • Smuldeg

  • 2 dl havregryn
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 dl mandelspån
  • 2 msk socker
  • 75 g smör

Gör så här

Av: Maya Rotander

Laddar ...

Crostini med fläderkokt rabarber – Bjud på krispiga crostinis toppade med fläderdoftande rabarber.

Foto: iStockphoto
Crostini med fläderkokt rabarber och hackade pistagenötter.

Rabarbermarängpaj – den söta marängen matchar de syrliga rabarberan perfekt.

Foto: Ulrika Pousette
Rabarbermarängpaj

LÄS VIDARE

MER OM MAT & DRYCK