Foto: iStockphoto
Paj med sommarsmak – rabarber och jordgubbar.

Smulpaj med rabarber och jordgubbar

5 (1 röst)

Smulpaj med rabarber är gott till efterrätt eller fika. Det söta och syrliga tillsammans med det goda skalet, ingen tackar nej till den här pajen. Servera med vaniljglass och dekorera gärna med några blad färsk mynta så lockar du alla till bordet.

Smulpaj med rabarber och jordgubbar

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 150 g rabarber
  • 150 g jordgubbar
  • 1 msk potatismjöl
  • 0.5 dl socker
  • 1 tsk kardemumma, nymalen
  • Smuldeg

  • 2 dl havregryn
  • 2 msk vetemjöl
  • 1 dl mandelspån
  • 2 msk socker
  • 75 g smör

Gör så här

avMaya Rotander

ARTIKELN HANDLAR OM

Bakrecept

Recept

Jordgubbar

Efterrätt