Bresaolaknyten
Foto: Daniel Ohlsson
Bresaolaknyten

Bresaolaknyten med basilika och rostade pinjenötter

3 (37 röster)

Bjud på festlig 3-rätters meny med italienska smaker signerad Paolo Roberto. Bresaolaknyten till förrätt och sharonfruktsåsen till efterrätt kan du göra i förväg. Hummern med spagetti lagar du precis innan gästerna kommer.

Bresaolaknyten med basilika och rostade pinjenötter

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 150 g bresaola, (se till att få mjuka formbara skivor) eller prosciutto crudo (lufttorkad italiensk skinka)
  • 150 g färsk spenat, eller rucola
  • 2 dl basilikablad
  • 50 g pinjenötter
  • 3 msk majonnäs
  • olivolja
  • salt och svartpeppar
  • hushållssnöre, eventuellt
  • purjolök, i tunna strimlor eller gräslöksstrån

Gör så här

Av: Nina Kindbro

LÄS VIDARE

Foto: DANIEL OHLSSON
Spaghetti med hummer och körsbärstomater
Foto: DANIEL OHLSSON
Glass med sharonfruktsås