Torskrygg med rostad brysselkål.
Foto: Tukan förlag
Torskrygg med rostad brysselkål.

Torskrygg med rostad brysselkål och hasselnötter

5 (1 röst)

Till mager fisk eller kött passar det extra bra att ha nötter och frön som topping för att balansera upp fettet, tillföra mer näring och få mer mättnad.

Recept ur boken ”Eat Clean” (Tukan förlag). Text och recept Kristina Andersson.

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 400 g brysselkål
  • 600 g rödbeta, eller andra rotfrukter
  • 4 msk olivolja
  • salt och peppar
  • 500 g torskrygg
  • Sallad

  • 100 g grönkål
  • 1 msk citronsaft
  • 80 g hasselnötter
  • 200 g rödkål
  • 1 granatäpple
  • flingsalt

Gör så här

Av: Elisa Amorelli

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN

MER OM MAT & DRYCK