Biscotti – så bakar du italienska mandelskorpor
Biscotti är klassiska små italienska skorpor med grovhackad mandel. Smaksätt med kardemumma, saffran, pistagenötter eller choklad så blir de exakt som just du vill ha dem. Underbara att doppa i kaffekoppen!
- 1 portion i receptet blir cirka 50 skorpor.
Biscotti
Ingredienser
- 150 g sötmandlar, grovhackade
- 2 bittermandlar
- 1 dl olivolja
- 3 dl strösocker
- 3 ägg
- 8 dl vetemjöl
- 1 tsk bakpulver
- 1 tsk vaniljsocker
- 1 nypa salt
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Ciabatta – så lyckas du med det goda brödet





3 h 20 min
Honungsfrallor med härligt seg skorpa





1 h 15 min
Stansade scones – snabbt och enkelt





20 min
Shortbread – spröda små godingar





40 min
Glasstårta med jordgubbar





1 h
10 härliga recept på tårta för alla tillfällen
Så lyckas du med din tårtbotten





45 min
Tårtkalas – tre fantastiska skapelser
Moussetårta av hallon och choklad på brownie
Mormor Margits midsommartårta
2 h
Chokladmoussetårta med mandelbotten





1 h
Mjölkchokladbiskvier med ljuvligt len fyllning





1 h 30 min
Brownies – enkelt att baka och gott till fikat





40 min
Brownies med jordnötssmör





50 min
Sachertårta –aprikosmarmelad sätter smaken





1 h
Lär dig spritsa som ett proffs
Lakritskladdkaka med geléhallonfrosting





1 h
Mazarinpaj med björnbärskräm





1 h 30 min
Banancupcakes med creamcheese- och honungsfrosting





1 h
Siffertårta med hallonkräm





1 h 10 min
Äppelbakelser med vaniljkräm





1 h 30 min
Baka kanelbullar med surdeg





1 h
Croissant – så bakar du dem hemma





5 h
Marängtårta med chokladmousse och färska bär





2 h 10 min