Foto: Anna_Shepulova / iStockphoto
Hallonpaj med smuldeg.

Hallonpaj – smulpaj med mandel

3,8 (5 röster)

Inget är så smarrigt som en hemgjord hallonpaj

Sväng ihop en enkel smulpaj med hallon till eftermiddagsfikat.
Servera med hemgjord vaniljsås, vaniljglass eller grädde så blir det ännu godare.
Om du får hallon över kan du gärna använda dem till garnering.

Hallonpaj

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 500 g hallon, färska eller frysta
  • 1.5 msk potatismjöl
  • 125 g smör, rumsvarmt
  • 1.5 dl strösocker
  • 1 dl havregryn
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 krm salt
  • 0.5 dl mandel, flagad (kan uteslutas)

Gör så här

avAftonbladet

ARTIKELN HANDLAR OM

Bakrecept

Bakning

Recept

Hallon

Efterrätt

Paj recept