Vegetariska godsaker till buffén

Foto: Tomas Södergren
Smördegssnurror, rödbetskorgar och kikärtspizza.

avNina Kindbro

MAT & DRYCK

Duka upp vegetariska rätter på buffén. Med vårens alla fester är det smidigt att duka upp en buffé så kan alla hitta sina favoriter. Här är fem härliga recept ur boken ”Vegofest med slottsträdgården Ulriksdal”.

Här är fem recept ur Vegofest med slottsträdgården Ulriksdal till vårens kalas

Foto: Tomas Södergren
Sparris med parmesan
Foto: Tomas Södergren
Kikärtspizza
Foto: Tomas Södergren
Smördegssnurror
Foto: Tomas Södergren
Rödbetskorgar
Foto: Tomas Södergren
Nötknyten
Foto: Semic
Katarina Nordgren och Tomas Södergren

Katarina Nordgren och Tomas Södergren står bakom boken Vegofest med slottsträdgården Ulriksdal, Semic.

ARTIKELN HANDLAR OM

Recept

Buffé

Förrätt

Pesto

Midsommar