Mango- & avokadosalsa

Mango- & avokadosalsa – passar perfekt till tacos

Foto: Eva Hildén
Mango- & avokadosalsa

avNina Kindbro

MAT & DRYCK

Mango- & avokadosalsa – läcker blandning av avokado och mango med sting av chilin. Recept ur Lena Söderströms kokbok Hamburgare och texmex.

Mango- & avokadosalsa

Antal: 4 portioner Tid: 20 minuter

Ingredienser:

  • 1 avokado eller en halv gurka

  • 1 chilifrukt

  • 1 salladslök

  • 1 förpackning frysta mango-tärningar, tinade

  • 3–4 msk hackad koriander 

  • Färskpressad saft av 1 lime

  • 1 msk flytande honung

Gör så här:

  1. Dela, kärna ur och gröp ur avokadon. Skär avokadoköttet i tärningar. Dela, kärna ur och finhacka chilin. Ansa och skiva salladslöken. 

  2. Blanda alla ingredienser.

ARTIKELN HANDLAR OM