Salsiccia i baguette med surkål och majonnäs

Foto: Felipe Morales
Salsiccia i baguette
MAT & DRYCK

Den här rätten är en riktig klassiker i Italien där den ofta äts efter en lång utekväll.
Hur lätt som helst att fixa och roligare än vanlig korv med bröd.
Satsa på att göra din egen majonnäs - det blir mycket godare.

Salsiccia i baguette med surkål och majonnäs

4 portioner

Ingredienser:

  • Baguette till 4 personer

  • 4 stora salsiccia eller 8 små

  • 1 burk Surkål

  • 1 dl majonnäs

  • 4 msk dijonsenap (eller den senap du gillar mest)

  • Smörgåskrasse

Gör så här:

  1. Grilla korven - tänk på att salsiccia oftast är färsk så se till att den blir genomstekt.

  2. Dela baguetten i lagom stora bitar att lägga korven i.

  3. Lägg i surkålen i brödet. Lägg på korven och toppa med majonnäs, senap och smörgåskrasse.

ARTIKELN HANDLAR OM