Snittar med sikaforsröra och forellrom

MAT & DRYCK

En riktigt god röra som dessutom är hur enkel som helst att göra.

Perfekt att servera till fördrinken.

Forellrom gör snittarna extra goda.

Foto: Stefan Jerrevång
Snittar med sikaforsröra och forellrom.

Snittar med sikaforsröra och forellrom

Cirka 20 st

Ingredienser:

  • 200 gram rökt renstek

  • 300 gram färskost

  • 3 msk riven pepparrot

  • 100 gram forellrom

  • 4 stycken tunnbröd

  • 1 kruka gräslök

  • salt och svartpeppar

Gör så här:

  1. Hacka rensteken i små bitar.

  2. Hacka gräslöken fint.

  3. Blanda färskost med riven pepparrot. Tillsätt rensteken och hälften av gräslöken. Smaka av med salt och peppar.

  4. Bred ett tjockt lager röra på varje tunnbröd och rulla ihop.

  5. Låt stå i kylskåp tills servering.

  6. Skär upp rullarna i snygga bitar och garnera med forellrom och resten av gräslöken.

ARTIKELN HANDLAR OM

Recept