Panerad fisk med dillsås

MAT & DRYCK

Att panera fisk är både enkelt och gott.
Servera med en god dillsås, potatis och ärtor.
Perfekt tisdagsmiddag.

Panerad fisk med dillsås

Ingredienser:

  • 250g torskfilé

  • 1 dl mjöl

  • 2 lättvispade ägg

  • 2 dl ströbröd

  • 1 tsk salt

  • Dillsås:

  • 1,5 dl gräddfil

  • 1 msk dill

  • 1 tsk citronjuice

  • 0,5 tsk socker

  • 2 krm salt

Gör så här:

  1. Salta fisken och panera i mjöl, ägg, ströbröd.

  2. Smörstek 4 minuter per sida på medelhög temperatur.

  3. Blanda alla ingredienser till dillsåsen.

  4. Servera med kokt potatis och ärtor.

ARTIKELN HANDLAR OM

Recept