Indisk krydda på tepartyt

Spetsa fikat med kardemumma, mynta och saffran

Foto: Sara
MAT & DRYCK

Trött på marmeladmackor och kanelbullar?

Testa något mer exotiskt nästa gång du fixar fika. Kardemumma, chili och chutney sätter krydda på tebjudningen.

Recept: Lotta Voltaire

Foto: Sara Ringström

Tandoorismörgås

För 4 personer

Foto: Sara Ringström

Risbollar

För 4 personer

Foto: Sara Ringström

Grönt te med saffran och kardemumma

Blir 1 liter

Foto: Sara Ringström

Hallonscones

Ca 20 stycken

Foto: Sara Ringström

Getostsmörgås med valnötter och chutney

För 4 personer

Foto: Sara Ringström

Samosa med myntagelé

För 4 personer

Foto: Sara Ringström

Toast med färskost och babyspenat

För 4 personer

Foto: Sara Ringström

Pastelliga dammsugare

Ca 20 stycken

Foto: Sara Ringström
Kakfat och kofta från Indiska magasinet.