Vad ska jag servera till min bröllopsmeny?

MAT & DRYCK

Hej!

Jag heter Mattias och jag ska gifta mig i sommar och jag undrar om ni kan tipsa mig om gott vin till maten?

Gärna viner inom 60-100 kronor per flaska. (Bröllopsmenyn i svaret).

Tacksam för svar,

Mattias

Svar: Självklart! Köp gärna en flaska av varje och prova innan bröllopet så att du vet att du gillar dem. Om inte rekommenderar vi gärna igen …

Förrätt: Skaldjurslasagne med en krispig sallad, smaksatt av papaya och passionsfruktsvinaigrette.

La Gascogne par Alain Brumont Gros Manseng-Sauvignon, Frankrike (nr 2882, 77 kr)

Huvudrätt: Helstekt kalvfilé med cheddarpotatis och portvinssås.

Luna Beberide, Spanien (nr 2690, 79 kr)

Efterrätt: Havtornsparfait serveras med en chokladbakelse samt citrussallad.

Nivole, Italien (nr 7787, 61 kr)

ARTIKELN HANDLAR OM