”Det blir Ica nästa gång!”

MIN EKONOMI

Kunderna rasar mot Coops miss med debiteringar.

Här är några kommentarer från matjättens Facebooksida.

Annette:

Jag sällar mig till skaran av kunder som fått ”försenade” debiteringar på sina konton och därmed ett snyggt minustecken på bankkontot. Det meddelas dessutom av er kundtjänst att det är helt i sin ordning juridiskt sett; God Jul på er!

Susanne:

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Bra om ni kunde ge oss någon form av info. innan ni rensar våra konton bara för att ni har något jäkla fel i ert system. Har ni väntat så här länge med att dra pengarna kunde ni lika gärna ha väntat fram till måndag, då alla svenskar fått sin lön. Summan av kardemumman är nu att jag har noll på mitt konto!

Mikael:

Från 4% kund till 0% kund. Blir Ica nästa gång! Dragningen på 1000 kr innan jul satt ju inte så bra. Rätt oväntad. Visst vi har handlat för beloppet, men om det funkat som vanligt hade man kanske prioriterat annorlunda under månaden för att de ska gå ihop i slutet. Nu vart vi utan julmat! Nu förstår även jag att det kom oväntat även för er, men info. hade kunnat gå ut tidigare så man hade vetat om det.

Oscar:

Fortfarande inga pengar på kontot efter min handling i Borås 30 nov. Fyra dagar sedan nu som ni lovade att de skulle vara tillbaka och ingen jävel som har svarat på mina mejl jag skickat till Kundtjänst.

ARTIKELN HANDLAR OM