Rekord för Kivra – når två miljoner användare

Publicerad:
Uppdaterad:
I en digital brevlåda kan du ta emot post digitalt från myndigheter och företag i stället för att få papper hem.
Foto: Jonas Ekströmer/TT / TT NYHETSBYRÅN
I en digital brevlåda kan du ta emot post digitalt från myndigheter och företag i stället för att få papper hem.

Digitalisering

Företaget Kivra har fått ett rejält tillskott av nya kunder. Två miljoner svenskar får sin post i Kivras digitala brevlåda.

I och med att du kan få tillbaka din skatteåterbäring tidigare genom att registrera en digital brevlåda har företagen som tillhandahåller tjänsten fått ett rejält lyft.

Når två miljoner användare

Normalt får Kivra in omkring 2000 nya kunder om dagen, men i och med deklarationen har antalet under flera dagar sparkats upp till 5000 om dagen.

Enligt ett pressmeddelande från Kivra framgår att man nu är upp i över två miljoner digitala brevlådor.

Tunga ägare bakom företaget

– Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda en tjänst där du kan ta emot en stor del av din post digitalt. För mig som användare ökar nyttan i takt med att jag kan samla mer och mer av min post i Kivra. På samma sätt ökar nyttan för avsändarna i takt med att fler av deras kunder skaffar Kivra. Därför fortsätter vi nu fokusera på att öka nyttan med tjänsten genom att behålla en hög tillväxt av användare och avsändare, säger Stefan Krook, VD Kivra i pressmeddelandet.

I en digital brevlåda kan du ta emot post digitalt från myndigheter och företag. Bakom Kivra står H&M-vd:n Karl-Johan Persson och Stefan Krooks investmentbolag 41:an invest och Wallenbergfondernas FAM.

Publicerad:

LÄS VIDARE