Black Friday 2019 – vi sänder live

Följ fredagens sändning mellan 10.00 och 15.00

Reporter: Aftonbladet

Publicerad:
Uppdaterad:

Black Friday 2019 är igång – och vi sänder live!
Under årets största shoppingdag, där julhandeln på riktigt inleds, finns det mängder av fallgropar att se upp för.
Mellan 10.00 och 15.00 pågår sändningen, där flertalet experter finns med i studion och ger sina bästa tipsen i shoppingdjungeln.

Går det att lita på butikernas reor? Hur undviker man att bli shoppingberoende? Och hur arbetar egentligen modeindustrin med hållbarhet?

Under Black Friday sänder Aftonbladet live för att reda ut detta, liksom många andra frågor, med hjälp av inbjudna experter.

I sändningen, som leds av Aftonbladets Matilda Wennerholm och Janne Grönroos, kommer Prisjakts Oscar Hagman att sitta med under dagen och informera om hur Black Friday 2019 utvecklar sig. Var finns det bästa rabatterna och hur ser man igenom eventuella bluffar, är frågor han kommer att besvara.

Åsa Widell från UNHCR kommer att sitta med i studion för att informera om vad man kan göra med pengarna i stället för att handla på Black Friday.

Utöver det kommer bland andra experter från Lyxfällan finnas på plats, likaså psykologen Patrik Vincent som berättar om hur man kan kväva sin shoppinglust när reaskyltarna lockar som mest.

Det, och mycket annat, kommer vi guida er igenom under fem fullspäckade timmar. Följ sändningen på Aftonbladet.se eller i appen.

Publicerad: