Nancy kräver: Ge mig 40 miljoner kr

Paret har hittat nya älskare - men strider än

1 av 2
het på marknaden 1 Nancy Dell"Olio med sin nye pojkvän, den italienske programledaren Michele Cucuzza, som hon redan ska ha förlovat sig med.
MIN EKONOMI

LONDON

Ny man. Ny kvinna.

Men historien om Svennis och Nancy är inte helt över.

Fotbollstränarens italienska exsambo hoppas nu på en generös ekonomisk uppgörelse.

Under Sven-Göran Erikssons tid som förbundskapten i England fick hans kärleksliv stor uppmärksamhet. Trots alla kvinnoaffärerna stannade Nancy kvar hos Svennis och nöjde sig med att sälja ut parets semestrar till en paparazzifotograf som hämnd.

Men efter VM i somras gick Nancy och Svennis skilda vägar.

Var i Israel

Sedan dess har båda träffat nya kärlekar.

Sven-Göran Eriksson sågs förra veckan tillsammans med en ny kvinna, Katarina Huss, 43, från Lidingö utanför Stockholm. Paret tillbringade några dagar tillsammans i Tel Aviv i Israel.

Även Nancy Dell"Olio, 47, har träffat en ny kärlek- den italienske tv-profilen Michele Cucuzza, 53.

Paret har setts tillsammans vid upprepade tillfällen i Roms nattliv. De träffades i samband med att båda deltog i en dokusåpa för kändisar.

Överens om bostad

Men helt har inte Sven-Göran Eriksson och Nancy Dell"Olio brutit kontakten. De diskuterar ännu "skilsmässouppgörelse" för att sätta punkt för relationen.

- Sven har tjänat miljoner sedan han träffade Nancy som gav upp sin karriär för att leva med honom, säger en källa nära italienskan till Sunday Mirror.

I uppgörelsen vill Nancy ha över 40 miljoner kronor och en lägenhet i London, skriver tidningen. De är överens om lägenheten.

- Hon har svurit att komma ur det här som en rik kvinna, säger källan.