8 moderna oversized kavajer

Uppdaterad 2022-09-06 | Publicerad 2022-09-02

Artikeln innehåller annonslänkar

Haka på trenden med en oversized kavaj. Bär den tillsammans med antingen kostymbyxor, jeans eller klänning – möjligheterna är oändliga.

Den figursydda kavajen har fått konkurrens i stora lössittande modeller. Sköna, snygga och lätta att matcha är de här för att stanna. Nedan har vi listat 8 favoriter för dam.

Scrolla ner och hitta din favorit!

Brun höstfavorit

Perfekt chokladbrun blazer från NA-KD i 97% återvunnet materieal. Att brunt är höstens största trend är sedan gammalt, och om man kombinerar det med en annan succétrend är man med andra ord hemma. Kavajen finns även i beige. Läs mer och köp här! (Annons)

Khakigrön kavaj

En annan färg som utan tvekan passar den kommande årstiden är khakigrönt. Färgglad men samtidigt diskret. Den här kommer från influencern Moa Mattssons kollektion för NA-KD och det finns även matchande kostymbyxor – läs mer och köp här (annons).

Kavaj i ullmix

Stilig mörkgrå kavaj från Y.A.S i blandning av ull och återvunnen polyester som håller dig varm under kalla dagar. Två knappar samt två fickor framtill. Går att använda som jacka under mildare höstdagar. Kommer även i beige – läs mer och köp här (annons).

Härligt färgglad kavaj

Boxig twillkavaj i härlig röd nyans från NA-KD. Två melerade knappar samt två fickor framtill. Matcha den med blå denim för en trendig färgkombination. Är röd inte din färg så kommer den även i fyra andra. Läs mer och köp här (annons).

Dressad kavaj i grått

Grått är flott går att konstatera när man ser den här stiliga kavajen från Only. Den har en svart knapp fram och även lätta axelvaddar. Matcha med ett par jeans i mörk denim och ett par boots för en trendig outfit. Läs mer och köp här! (Annons)

Olivgrön kavaj

Mörk kavaj i dov olivgrön nyans. Den kommer ifrån JJXX och knäpps smått omlott med en melerad knapp. Matcha den som på bilden med ett par tuffa skinnbyxor för en trendig look i höst. Läs mer och köp här! (Annons)

Kavaj i läderimitation

Snygg kavaj i läcker läderimitation från NA-KD. Två svarta knappar framtill som skapar kontrast. Utöver den fina beiga färgen kommer den även i hela fem andra färger. Läs mer och köp här (annons).

Klassisk svart kavaj

En stilsäker favorit är den klassiska svarta kavajen, denna från Pieces. En knapp fram, avslappnad passform och axelvaddar för en snygg figur. Går att matcha med i princip vad som helst. Läs mer och köp här (annons).

Publisert: