6 stiliga kavajer i bra kvalitet – till bra pris

Uppdaterad 2024-06-24 | Publicerad 2023-01-16

Artikeln innehåller annonslänkar

Suit up och anamma din eleganta sida!

Klassiska och stilsäkra kavajer kan man inte ha för många av.

Nedan har vi listat snygga köptips.

Oavsett om du vill klä dig som den moderna mannen eller har vintagekänsla i din stil så är en snygg kavaj ett givet måste i garderoben. Vilken tillställning du än ska på passar en kavaj perfekt att klä upp dig i.

Scrolla ner och hitta din favorit!

Grå kavaj

Klassisk grå kavaj från J. Lindeberg i stretchig ullväv. Blazern har en normal passform och är snygg att bära med den matchande byxan eller tillsammans ett par mörkblå byxor för en mer nedtonad stil.

Svart kavaj

Elegant och klassisk svart kavaj från Hugo Boss. Kavajen är i 100% ull med två knappar, bröstficka och invändiga fickor. Den är i slim fit och är enkel att styla.

Blå kavaj

Marinblå stilig kavaj från Bläck. Enkelknäppt modell med två knappar och skräddarsydd passform. En kavaj som passar lika bra till jeansen som till kostymbyxorna. Läs mer och köp här (annons från Mq Marqet).

Tweedkavaj

Tweedkavaj i hundtandsmönstrade beigea toner, från Bläck. Tillverkad i ullmix, har skräddarsydd och något smalare passform samt har klassisk knäppning med två knappar mitt fram. Läs mer och köp här (annons från Mq Marqet).

Klassisk kavaj

Svart klassisk kavaj som går att matcha till allt, denna från Cos. Har normal passform och är tillverkad i härlig ullmix. Säljs just nu till 50% rabatt, läs mer och köp här! (Annons från Afound)

Kostym

Klipp till på den här snygga tvådelade kostymen i grått. Kostymen har en klassisk design med en smal passform. Den finns i flera olika storlekar och går även att köpa som svart. Läs mer och köp hos Ellos här! (Annons)

Publisert: