Höstens finaste byxor är inte svarta – 9 dressade tips

Publicerad 2023-09-13

Artikeln innehåller annonslänkar

I höst tycker vi att du ska satsa på ett par snygga byxor som inte är svarta – vi lovar att det kommer att lyfta din look!

Vi tipsar om bekväma och dressade byxor i höstiga kulörer.

Med ett par sköna dressade byxor i garderoben klarar du många klädkriser. Du kan bära dem till vardags med en enkel tröja eller kofta och till mer uppklädda tillfällen med en matchande kavaj, skjorta eller en fin topp. Adderar du en annan färg än svart på byxorna, så har du en riktigt mångsidig byxa som dessutom skapar mer liv till dina outfits. Och du behöver inte ha för färgstarka byxor för att lyckas med det – jobba med nedtonade höstnyanser.

Säsongens färgtoner på byxor går i brunt, grått, marint och varma mörkare toner av beige. Alla jättefina att bära med antingen enkla basfärger eller någon mer poppande färg som grönt eller gult. I höst ser vi även mycket röda detaljer!

Här är höstens snygga dressade byxor du borde spana in!

Mörkgrå byxor

Stilren byxa med raka ben och normalhög midja. Byxorna har pressveck framtill vilket bidrar till den uppklädda stilen och de har fickor i sidan samt baktill. Med sina lagom vida ben och mörkgråa nyans är de en riktigt bra basbyxa, samtidigt som du kan skapa lite mer djup i din klädsel genom att inte bära svarta byxor.

ANNONS Läs mer och köp byxorna här hos Lindex!

Brun kostymbyxa

Den här hösten ser vi bruna nyanser i mängder på modet. De här bruna kostymbyxorna är ett lysande exempel på hur snyggt det kan bli när du byter ut svart mot brunt. Bär med en enkel baströja eller varför inte matcha med en brun kavaj för en hel look?

ANNONS Läs mer och köp byxorna hos Na-kd här!

Rutiga byxor

Byxor med riktigt snygg och trendig retrokänsla tack vare rutmönstret och de raka vida benen och den höga midjan. Lika fina att bära tillsammans med en skjorta som en enkel topp. Varför inte en figurnära polotröja och boots till?

ANNONS Läs mer och köp byxorna hos Lindex här!

Figurnära marinblå byxa

Byxmodellen Desi är en av Mq markets storfavoriter som återkommer år efter år i klassiska nyanser samt säsongens färger. Det är en byxa i stretchig bomullsmix passar i alla basgarderober. Den har normalhög midja, ankellånga ben, pressveck och finns i sex olika nyanser.

ANNONS Läs mer om byxorna och köp dem hos Mq market här!

Vid brun byxa

Snygg och stilsäker byxa i höstens trendfärg. Byxan har vida raka ben och hög midja och kan bäras till både skjortan, baströjan, stickat eller kavajen. Byxorna finns även i färgerna svart samt en mörkare brun färg.

ANNONS Läs mer och om byxan och köp den hos Lindex här!

Stretchig kostymbyxa

Stilren byxa i stretchig kvalitet och med en smalare passform. Färgen är mullvadsbrun och med sin ankellånga byxlängd gör de sig riktigt snygga tillsammans med loafers på fötterna. En mångsidig byxa du kan bära till en stickad kofta så väl som en festfin blus. Testa att matcha med naturvita toner!

ANNONS Läs mer om byxan och köp den här hos Bubbleroom!

Beige finbyxa

Även fast det är höst behöver inte beigea byxornas tid vara förbi. Satsa på en varm beige färg och du kommer att vara helrätt även den här säsongen. Tack vare de varma tonerna passar byxan fint till nyanser i brunt och mossgrönt så väl som svart. Byxans passform är rak med normalhög midja och de är gjorda i en skön viskosblandning.

ANNONS Läs mer och köp byxorna hos Lindex här!

Dressad trikåbyxa

Skön byxa i trikå som har en dressad look tack vare pressvecken och den vida böljanda passformen. Den mörka grå färgen kommer göra sig riktigt fin i höst och vinter – testa att matcha med plagg i olika nyanser av grått för att få till ett djup i din klädsel. Riktigt snyggt!

ANNONS Läs mer om byxorna och köp dem här Nelly!

Marinblå byxa

Tycker du att det är svårt att hitta byxor som är rätt i längden? Checka in de här kostymbyxorna som finns i två olika längder (normal samt lång). De är marinblå, stilsäkra och har pressveck framtill. En stretchig basbyxa att bära varje dag! Finns i fem olika färger.

ANNONS Läs mer om byxan och köp den här hos Ellos!

Publisert: