7 snygga och funktionella skaljackor

Uppdaterad 2023-01-24 | Publicerad 2022-09-01

Artikeln innehåller annonslänkar

Oavsett om det är en promenad med hunden, vandring på fjället eller utflykt i skogen så är en bra skaljacka att föredra. Vi har listat 7 funktionella jackor för dam – som dessutom är riktigt snygga.

Oavsett vad man gör känns det ofta lite lättare om man känner sig snygg, och en vistelse i naturen är inget undantag. En skaljacka som är vind- och vattenavvisande och utöver det även har en trendig design är med andra ord ”the best of both worlds”.

Fördelen med skaljackor är att de både kan användas fristående eller tillsammans med värmande mellanlager under kalla dagar.

Revolution Race Cyclone Jacket

Cyclone Jacket från Revolution Race är en vatten- och vindtät skaljacka med utomordentlig ventilation. Jackan har hela tre lager och går att använda året om oavsett aktivitet.

Dessutom kommer den i flera färger så det är bara att välja och vraka. Läs mer och köp här! (Annons)

Haglöfs Lumi Jacket

Lumi Jacket från Haglöfs är en riktig klassiker när det gäller skaljackor. Med miljövänliga material och bra skydd mot väder och vind är den en storsäljare. Skön och stilren håller den kylan och fukten ute.

Den är fodrad med ett mjukt och värmande borstat meshmaterial för bättre andningsförmåga. Alla blixtlås är även vattenavvisande blixtlås. Läs mer och köp här (annons).

Revolution Race Monsoon Jacket

Monsoon Jacket från Revolution Race är en snygg multifunktionell jacka som kommer i flera färger. Den klarar riktigt tuffa väderförhållanden med sina två lager som håller vind- och vattentätt. Alla dragkedjor är heltejpade för att hålla ute fukt.

Ett allroundplagg som passar för de flesta utomhusaktiviteter. Läs mer och köp för bra pris här! (Annons)

Revolution Race Whisper Jacket

Ytterligare en multifunktionell skaljacka från Revolution Race, som kommer i flera färger. Denna har dolda fickor nere framtill, med kontrasterade dragkedjor på fickorna uppe framtill. Med optimal vattentäthet och ventilation med dubbla ventilationsdragkedjor kommer väl till pass under intensiva aktiviteter.

Den här skaljackan är ett perfekt skydd mot väder och vind året om. Här kan du läsa mer och köpa! (Annons)

Haglöfs Buteo Jacket

Buteo Jacket från Haglöfs ger ett tillförlitligt skydd i tuff väderlek. Den stilsäkra jackan är vattentät, skönt stretchig och har bra andningsförmåga. Materialet är återvunnet och fördelat över två lager.

Jackan är även utrustad med två fickor med blixtlås och justerbar huva. Kommer även i fler färger – läs mer och köp här (annons).

Haglöfs Astral Jacket

Astral Gore-Tex Jacket från Haglöfs är en allsidig jacka som passar i ur och skur. Jackan är helt justerbar för perfekt passform och följsamhet. Med två lager och meshmaterial har den bra andningsförmågan och hantera fukt.

Den kommer i flera olika färger, här kan du läsa mer och köpa (annons).

Revolution Race Silence ProShell

Silence ProShell från Revolution Race är en stretchig skaljacka med tre lager. Sömmarna är tejpade vilket tillsammans med ett stretchmembran gör jackan vattentät. Passformen är kroppsnära och jackan tyst och följsam.

Den finns i flera olika färger. Läs mer och köp här (annons).

Publisert: