Luftiga och svala overshirts i linne

Artikeln innehåller annonslänkar

Overshirten är det perfekta plagget att ta med överallt. Det passar lika bra på jobbet som till vardags. Vi har listat sju sköna overshirts i svalkande linne som passar perfekt i sommar.

När du inte vill släpa med jackan men samtidigt inte vill frysa är overshirten ett perfekt alternativ. Den passar även lika bra om du vill dressa upp en t-shirt. Plagget har helt klart blivit en megahit tack vare att det går att bära överallt och passar till vilken stil som helst. Här har vi samlat sju svala overshirt i linne som passar perfekt att bära i sommar!

Beige overshirt i linne

Snygg linneskjorta från Only & Sons. Den har två fickor med lock och knapp, logga på ena bröstfickan och försluts med stilrena knappar fram. Läs mer och köp hos NLY här! (Annons)

Skjortjacka i blått

Skjortjacka från populära märket Bläck. Skjortjackan är gjord av linne med twillsstruktur som ger en subtil lyster. Den finns i två olika färger men den blå säljs just nu till 50% rabatt. Läs mer och köp hos MQ här! (Annons)

Overshirt med dragkedja

Praktisk overshirt från Ciszere. Overshirten är i linne, har två bröstfickor, knappar vid ärmsluten och stängs med en dragkedja fram. Läs mer och köp hos NLY här! (Annons)

Grön overshirt

Linneskjorta i grönt från Only & Sons. Skjortan har två fickor med lock framtill, knappar i vardera ärmslut och försluts även med knappar fram. Läs mer och köp till 30% rabatt hos NLY här! (Annons)

Publisert:

LÄS VIDARE

Mode

Prenumerera på Aftonbladet Shopping-brev

Få de bästa tipsen på kläder, skor, prylar till hemmet och köket, presenter med mera – direkt i din inkorg!

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Mattias Kling, Elvira S Barsotti
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET