9 sköna sandaler att bära hela sommaren

Uppdaterad 2022-07-19 | Publicerad 2022-05-01

Artikeln innehåller annonslänkar

Foträta sandaler och sandaler med bekväm fotbädd är det perfekta valet i sommar.
Här listar vi några av de bästa köpen du kan göra just nu.

Sköna sandaler av Birkenstock-typ var länge töntstämplade och hopplöst ute. Men så hände något för en sisådär tio år sedan: sandalen började bäras på catwalken och synas i modemagasinen och vips blev den plötsligt trendig. Sandaltypen har varit kvar i modet sedan dess och lanserats i nya modeller och nytolkade designsamarbeten varje år.
En sandal som sitter bra på foten är precis vad fötterna vill ha när det är varmt ute. De passar lika bra till en fin sommarklänning som till stranden.

Här nedan listar vi några av säsongens skönaste sandaler – flera av dem säljs dessutom till nedsatt pris.

Scrolla ner för att hitta din favorit!

Platta sandaler

Platta stilrena sandaler i skinn från Alexia K:s exklusiva Ellos-kollektion. Sandalerna har en T-formad rem med dekorativ metall samt en justerbar rem med spänne bak vid hälen. Läs mer och köp hos Ellos här! (Annons)

Lädersandaler

Snygg och bekväm lädersandal från Kamik. Sandalernas ovandel är gjord i mjukt läder och har en justerbar stängning med vristspänne. Läs mer och köp här! (Annons)

Sandaler i skinnimitation

Beige sandaler från Duffy i beige fuskmocka med mjuk fotbädd och bred fotrem med dekorativ kedja. Läs mer och köp här (annons).

Bruna sandaler

Minimalistiska skinnsandaler från Atp Atelier med korslagda remmar i minimalistisk design och skön fotbädd, sandalerna finns även i svart. Läs mer och köp här (annons).

Ljusa lädersandaler

Ljusa lädersandaler från & Other stories med en rundad design och en skön fotsula i gummi. Sandalerna finns även i svart. Läs mer och köp här! (Annons)

Klassiska Birkenstock

Bekväma sandaler från Birkenstock i den populära Arizona-modellen i mjukt brunt läder med reglerbara remmar och mjuk fotbädd. Läs mer och köp här (annons).

Sandal med bred fotrem

Bekväma sommarsandaler från Inuikii med bred fotrem i orange tyg, sandalen finns även i beige. Läs mer och köp här (annons).

Gula badsandaler

Trendiga badsandaler i Birkenstockmodellen Arizona i gul Eva-plast som är perfekt att ta till badet i sommar. Läs mer och köp här (annons).

Flätade sandaler

Snygga sandaler med flätade remmar i mocka. Mellansulan är i kork med en räfflad yta och har en mockaklädd innersula. Sandalerna ingår i det exklusiva samarbetet med influencern Johanna Toftby. Läs mer och köp hos Ellos här! (Annons)

Publisert: