Tunna västar för vintern 2024: 11 stilrena mellanlager

Artikeln innehåller annonslänkar

Med en lätt och smidig väst får du enkelt lite extra värme under jackan i vinter.

Här listar vi de bästa tunna västarna som fungerar utmärkt som mellanlager eller ensamt plagg.

En tunn och lätt väst är det perfekta plagget att ha under en jacka eller rock för att få extra värme de kallare månaderna. De fungerar utmärkt som ett mellanlager och skyddar mot kylan samtidigt som de känns smidiga att ha på sig.

Västarna finns i olika material och utföranden, allt från dun och syntetisk isolering till fleece och softshell. Många modeller är vattentåliga eller vindtäta för att klara även blåsiga dagar.

Med en tunn och smidig väst närmast kroppen blir helhetsintrycket snyggt och stilrent. Konturerna bibehålls samtidigt som rörelsefriheten är god. Perfekt att bära lager-på-lager!

Dunväst från Patagonia

För den miljömedvetna och stilige mannen, erbjuder denna dunväst från Patagonia inte bara värme och komfort, utan också ett bidrag till en renare planet. Västen är nämligen tillverkad av återvunna fiskenät, som bidrar ett steg mot att minska plastföroreningarna i våra hav. Med dess mångsidiga design och RDS-certifierat dun, är den ett viktigt plagg för många olika sorters aktiviteter. Västen är vindtät och funkar perfekt som mellanlager och att bära i stället för jacka senare i vår.

Hybridväst

Denna hybridväst från 8848 Altitude är den ultimata förstärkningen för aktiva dagar. Västen är fodrad med primaloft och fukttransporterande stretchpaneler som gör att den både är lätt och anpassningsbar. Den komprimerbara designen gör den till en oumbärlig del av din utrustning, den är lätt att packa ner i ryggsäcken när du blir för varm.

Fleeceväst från North Face

Denna fleeceväst är perfekt för lager-på-lager klädsel, eller som ett enskilt värmande basplagg. Västen som är tillverkad av polyester, erbjuder både bekvämlighet och värme utan att kompromissa med rörligheten. Det är helt enkelt en idealisk investering för den aktiva livsstilen, oavsett årstid.

Väst från Asket

Snygg zip-väst från Asket som blir en sofistikerad kompanjon för alla säsonger. Västen är tillverkad av vattenavvisande återvunnet nylon och isolerad med primaloft, är den lika ansvarsfull mot miljön som den är stilren. Praktisk och funktionellt plagg som kommer vara perfekt att bära till mycket i vinter och vår.

Flexibel träningsväst

För kyliga löpningar eller långpromenader i vinterväder, är denna träningsväst från Craft det perfekta valet. Den är gjord av återvunnet material med en kviltad vaddering med resårpaneler i sidorna som ger rörelsefrihet. Två praktiska fickor säkerställer att dina värdesaker är skyddade under din träning.

Läs mer och köp västen här hos Intersport!

Väst från Sail Racing

Denna lättviktsväst från Sail Racing är en dröm för den stilmedvetne äventyraren. Västen har en fyllning med högkvalitativt och spårbart dun som ger dig insyn i tillverkningsprocessen och varifrån dunet kommer. Yttertyget har en vattenavvisande finish som gör den användbar i många olika sorters väder.

Väst från Barbour

Den quiltade väst från Barbour är en mångsidig klassiker, perfekt som extra lager under jackan eller som ett stilfullt överplagg. Västen är fodrad med mjuk fleece och den smidiga zip-in-funktionen gör att du kan integrera västen med flera modeller av andra Barbourjackor för att vinterfodra dem.

Hybridväst från Everest

Denna hybridväst är en mångsidig kompanjon för utomhusaktiviteter, med en design som kombinerar värme och rörlighet. Västen är vindtät och vattenavvisande material med krage, axelparti och sidopaneler är gjorda i ett mjukt stretchtyg för optimal komfort. En hållbar och stilren väst som passar lika bra i skidbacken som i stadsmiljö.

Läs mer och köp västen här hos Stadium!

Väst från Gant

Snygg kanalquiltad och lätt dunväst från Gant som är perfekt för att hålla stilen när temperaturen varierar. Dunet ger värme utan att tynga ner, och gör den till ett flexibelt plagg under en vinterrock eller precis som den är. En sån här väst är nästan ett måste i garderoben för övergångssäsongen mellan vinter och vår.

Dunväst från Uniqlo

Dunvästarna från Uniqlo är populära och det är lätt förstå. De kombinerar sportig design med en otrolig lätt vikt. Västen är vadderad med värmande dun som är perfekt som mellanlager, men eftersom yttertyget även är vattenavvisande fungerar den alldeles utmärkt att bära precis som den är. Dessutom är den enkel att packa ner, vilket gör den till en favorit för den aktive.

Läs mer och köp västen här hos Uniqlo!

Väst från Revolutionrace

Denna väst är idealisk för den som söker en lätt och och flexibel mellanlagersväst. Västen är fodrad med thinsulate och har stretchiga sidopaneler, så den ger både värme och rörelsefrihet. Perfekt att bära som ett mellanlager under skaljackan eller ensamt plagg ovanpå en tjockare tröja för promenader eller utflykter. Säljs i fler färger.

Uppdaterad 2024-02-12 | Publicerad 2024-02-05