Carolina Gynning: ”Jag vill gärna ha fler barn”

1 av 3 | Foto: Karin Törnblom
Carolina Gynning och Alexander Lydecker.

avMathilde Albinsson

NÖJE

Carolina Gynning sadlade om från skandaldrottning till konstnär – och småbarnsmamma.

Nu berättar hon att hon är redo att skaffa syskon till sina döttrar.

– Jag vill gärna ha fler barn. Det kan jag definitivt tänka mig, säger hon till Hänt i veckan.

Carolina Gynning, modell, konstnär, programledare och sångerska, trivs i mammarollen. Mångsysslaren berättar i en intervju med Hänt i veckan att hon har ”massor på gång” och håller på att öppna en flagship store i Sundsvall. Fullt upp, alltså – men hon är också öppen för att det kan bli fler barn i framtiden.

Carolina Gynning har döttrarna Alicia och Adele tillsammans med Alexander Lydecker. Hon träffade sin Alexander på en fest, där det var en udda fågel som sammanförde de båda.

– Jag fick en undulat av ett ex i present och Alexander kom fram och frågade om jag verkligen skulle ha den i baren. Vi är extremt olika men jag föll för hans struktur och ordning, säger hon till Hänt i veckan.

”Det gick åt helvete”

Det ena ledde till det andra. Alicia och Adele föddes med två års mellanrum. Graviditeterna var jobbiga och småbarnsåren tuffa. Carolina Gynning och Alexander Lydecker testade parterapi, men gav upp.

– Det gick åt helvete. Alexander var klar efter två gånger. Jag började gå i egenterapi och började med hypnos. Man öppnar upp på ett omedvetet sätt och min nya utställning ”X” är byggd på tavlor från de minnena. De är totalt olika mina andra tavlor, säger hon till Hänt i veckan.

På frågan om de kommer gifta sig svarar Carolina Gynning nekande – men avslöjar att hon gärna skaffar syskon till Alicia och Adele.

– Det lär vi ju inte göra för han friar ju aldrig, haha. Nu har det gått nästan åtta år och ja, jag vill gärna ha fler barn. Det kan jag definitivt tänka mig, säger hon till Hänt i veckan.

ARTIKELN HANDLAR OM