Stjärnan hittade tillbaka till sin ungdomskärlek – efter 20 år

1 av 2
Malin Arvidsson.
NÖJE

Efter 20 år träffade skådespelaren Malin Arvidsson sin ungdomskärlek på nytt. Och det slog gnistor.

Förra helgen gifte det sig och nu ska de ha barn.

– Det är ett mirakel, säger hon.

Vi känner igen henne som Kerstin Holm i filmatiseringen av Arne Dahl-böckerna. Där spelar Malin Arvidsson en hårdkokt chef.

Privat är hon sedan en vecka gift med ungdomskärleken Jesper Berglund, 40, som hon i barndomen bodde bara sjuttio meter ifrån i Sollentuna utanför Stockholm. En man hon träffade i vuxen ålder på Dramatiska Institutet och som hon först inte kände igen.

”Jag är inte tjock”

Nu har återföreningen med Jesper resulterat i att de väntar barn. Nöjesbladet träffar Malin på en kändisfest i Stockholm.

– Jag är inte tjock. Det är så, vi väntar barn och det var planerat. Jag är ju trettionio år och han har inga barn, men det har jag så vi tänkte ge det en chans. Min ålder innebär ju ändå en viss risk så vi tänkte att ska vi köra så ska vi köra rätt fort och det satte sig på en gång, säger hon med ett skratt.

”Förväntansfull”

Malin har dottern Alfonsina, 12, från en tidigare relation. Att Malin har erfarenhet av barn tycker han bara är skönt.

– Så är det. Han är förväntansfull, det ska bli intressant och roligt att följa honom i hans resa.

Nedkomsten är planerad till början av nästa år och Malin är i femte månaden. Något som inte kunde undgå någon av bröllopsgästerna förra helgen.

– Nej, nu syns det och det är ju den tyngsta biten kvar, men det är ett mirakel.

De bjöd in vänner och släkt till ett tredagarsbröllop på en hästgård i Hälsingland. Där blev de man och hustru, Malin i en tajt brudklänning från kändisdesignern Peter Englund.

– Det var en underbar helg, avslutar Malin.