Molly Sandén om förhållandet med Danny Saucedo: ”Funnits en obalans”

avJakob Meijer

1 av 3

Molly Sandéns förhållande med Danny Saucedo har inte varit helt lätt.
Det avslöjar hon i podcasten ”Värvet”.
– Även om man inte försöker jämföra sig så blir det ändå en obalans, säger hon.

Samtidigt som Danny Saucedo gjort succé i ”Så mycket bättre” och hyllats för sin krogshow under det senaste året, har Molly Sandén kämpat med att hitta sig själv som artist.

I ”Värvet” berättar hon att det varit ett tufft år.

– Att leva i ett förhållande där det blir tydligt när det är lite ojämnt, att den ena har väldigt mycket att göra och den andra inte har det. Även om man inte försöker jämföra sig så blir det ändå en obalans, säger hon i podden.

Hon påpekar att hon inte suttit sysslolös.

– Men just den här obalansen som jag nämnde, eller klassikern att man tror någonting och har förväntningar på något och så blir det inte så. Det är okej några gånger, men om det blir så under en längre period, kanske ett halvår, ett år, så byggs det någonting.

Värre efter ”Så mycket bättre”

När Molly Sandén nu gör en nystart i karriären vill hon helst av allt inte prata om sitt förhållande.

– Att leva i ett förhållande där allting jag gör spiller över på honom, och allt han gör spiller över mig. Det vänds och vrids. Jag kände så efter framförallt ”Så mycket bättre” förra året när Danny var med. Jag fick så mycket frågor och jag kände, kan jag stå för mig så får han stå för det han gör, säger hon.

Molly Sandén säger att hon insett att hon genom åren ofta förknippats mer med sina pojkvänner än sin musik, oavsett om det är Eric Saade eller Danny Saucedo. Nu vill hon att människor ska gilla henne för den hon är, och tycka hon är intressant nog även utan sin fästman.

I somras raderade hon alla sina Instagraminlägg. Hon beskriver det som ett ”statement”.

– Det jag gör nu gör jag på grund av mig. Även om jag så klart inspireras av allt jag upplever, vissa grejor hämtar jag därifrån, så gör jag det här själv. Jag vill få känna att folk tycker att det räcker med mig.

ARTIKELN HANDLAR OM