George Michaels kusin: ”Det var inte ett självmord”

avEmelie Anderberg

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: TT
George Michael.

George Michaels kusin, Andros Georgiou, berättar i en intervju att sångaren återigen missbrukade droger när han dog.
Han är dock övertygad om att stjärnans död orsakades av en överdos.

– Jag tror absolut inte att det var ett självmord, säger han till BBC.

Andros Georgiou, George Michaels kusin, berättar i en intervju med BBC att tunga droger var en stor del av George Michaels liv under de sista åren.

– Tunga droger var tillbaka i hans liv, men det var inte heroin. Det var kokain. Crack var en av hans favoritdroger, säger Andros Georgiou till BBC.

Hade psykiska problem

Kusinen berättar också om att stjärnan hade problem med sin mentala hälsa, men att familjen ändå är säker på att han inte tog livet av sig.

– Jag tror att han hade självmordstankar de senaste åren, eftersom han inte mådde bra psykiskt, men jag tror absolut inte att det var ett självmord, säger Andros Georgiou.

Kritiserar stjärnans pojkvän

George Michaels kusin har även gett en känga till stjärnans pojkvän, Fadi Fawaz. Detta efter att han twittrat på nyårsdagen:
”Vi älskade varandra väldigt mycket och vi var tillsammans 24 timmar om dygnet”.
Andros Georgiou menar att det inte stämmer och skriver om sina misstankar på Facebook:
”Jag kan inte hålla tyst längre. För det första var han inte med honom 24 timmar om dygnet eftersom de inte bodde tillsammans. Varför var de inte tillsammans på juldagen? Och varför sov han i bilen? För många frågor har kommit upp.”

George Michael hittades död i sitt hem i Oxfordshire på julaftons morgon. Vad som orsakade stjärnans död är fortfarande inte känt.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM