Isabella Löwengrip: ”Lite kär är man väl”

Berättar nu om kärleken

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip är kär.

På Elle-galans röda matta avslöjar hon att det finns en ny person i hennes liv.

– Jag träffar en person men det är väldigt nytt, säger hon.

Det var i maj 2017 som Isabella ”Blondinbella” Löwengrip berättade att hon och Odd Spångberg skulle skiljas. På Löwengrips blogg gick de ut i ett gemensamt uttalande.

Efter skilsmässan har Löwengrip berättat att beslutet skedde på hennes initiativ. Anledningen hon uppgav var att paret hade olika värderingar och åsikter om familjelivet och karriären och hon kände att det inte fungerade.

Är kär

På röda mattan under fredagens Elle-gala på Grand hotel i Stockholm bekräftade Löwengrip att det finns en ny kärlek i hennes liv.

– Jag träffar en person men det är väldigt nytt. Det är fokus på barn och bolag.

Är du kär?

– Ja, men lite kär är man väl.

”Härligt att ses”

På bloggen har Löwengrip tidigare berättat att hon inte vill bli sambo igen. Hon vill ha sitt hus på Lidingö för sig själv ihop med barnen.

– Det är en annan typ av relation som jag isåfall skulle ha, rent hypotetiskt. Alltså att ”cherrypicka” relationen. Det är faktiskt ganska härligt om man nu kan göra det.

Hur kommer det sig att du är inställd på en särborelation?

– Därför att jag tror att det här vardagsslitaget påverkar en relation. Speciellt när man har två små barn. Har man möjlighet ekonomiskt att kunna bo själv i ett hus är det ganska härligt att bara kunna ses när man känner sig fräsch, pigg och glad. Att slippa diskussionen kring vem som ska plocka ur diskmaskinen.

”Är provocerande”

Löwengrip har också berättat att hon anlitar folk när det kommer till allt från att laga mat till att bygga om och hjälpa till med barnen. Något hon ofta får kritik för.

– Det är ett liv som sticker ut i Sverige. Man måste på något sätt se till att det är ganska svenskt att vara missunnsam till det som inte är standard. Förhoppningsvis kan jag bana väg för andra kvinnor. Jag är 27 år gammal, har två små barn, skiljer mig och sparkar ut mannen ur huset. Det är provocerande och jag förstår det. Men det behövs fler kvinnor som kan våga göra sånt.

Publisert:

LÄS VIDARE