Stor om oväntade fyndet – från parkbänken till succé i ”Så mycket bättre”

”Blev fett imponerad”

avMathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Stor kämpade med att få ihop Charlotte Perrellis ”Mitt liv”.

Då tog han hjälp av en okänd man han träffat i parken bara dagar tidigare.

– Det var en risk, men vi ringde honom, säger Stor.

Ulises ”Stor” Infante Azocar, 31, fick Linnea Henriksson, 32, att bryta ihop med sin tolkning av ”Säga mig”. Och det brast även för Charlotte Perrelli, 44, när artisten framförde sin version av hennes låt ”Mitt liv”.

I båda fallen kämpade Stor in i det sista med låtarna. Till ”Mitt liv” räddades han av ett oväntat möte i en park i Stockholm bara dagar före avresan till Gotland.

– Jag var ute och promenerade längs Årstaviken i Stockholm. Jag kom fram till Tanto och hade mina hörlurar och lyssnade på beatsen som vi gjort till de här låtarna och var väldigt inne i det, men då såg jag att en kille viftade med armarna. Han satt där på en parkbänk, berättar Stor för Nöjesbladet.

Killen presenteras i ”Så mycket bättre” som Yoel905. Tillsammans framförde han och Stor en version av Charlotte Perrellis ”Mitt liv” som berörde henne djupt.

Perrelli i tårar

– Hon började gråta, för hon tyckte den var fin. Det kändes nice, säger Stor.

Yoel kände genast igen Stor den där dagen i Tantolunden. Yoel, som har en musikkarriär i Venezuela, ville att rapparen skulle lyssna på hans musik.

– Jag tog ur ena hörluren, men var så inne i min grej att jag egentligen inte hade lust att prata med någon. Jag var ganska stressad inför programmet och det var rätt kort tid kvar, säger Stor och fortsätter:

– Men han var väldigt charmig och rolig. Jag tog ur andra hörluren. Han sjöng en låt som var så bra och välskriven, han blandade spanska med svenska på ett sätt som lät naturligt. Jag blev fett imponerad. Jag sa till honom: ”Okej, gör inget med någon, skriv inte på några kontrakt, jag kommer jobba med dig men ska bara vara med i ett tv-program först”.

Stor kunde inte släppa Yoel. Och när han körde fast i arbetet med ”Mitt liv” tog artisten en chansning och blixtinkallade killen från parken.

1 av 3 | Foto: TV4
Stor och Yoel905 i ”Så mycket bättre”.

”Det var en risk”

– Låten blev inte riktigt som jag ville. Den blev lite deppig. Det var en risk men vi ringde honom, jag och producenten Chords, och han sjöng refrängen och det lät bra. Han kom ett par dagar efter, på Charlottes dag, och så skrev vi låten där på plats.

I efterhand kan han känna att det var ödet som förde dem samman. Och fler samarbeten med Yoel905 blir det definitivt, garanterar Stor.

– Jag tror inte han fattade eller visste exakt vad det här var. På inspelningsplatsen märkte han ju att det var en produktion med typ hundra personer. Men han var cool. Han har verkligen den här hungern som man kanske tappat bort när man varit artist ett tag, så han inspirerade mig på det sättet. Han är en så bra person. Han är från Venezuela, men träffade en svensk tjej och blev farsa och lämnade allt för att ta sitt ansvar. Det är kul att han får visa upp sig. Han förtjänar verkligen det.

”Så mycket bättre” sänds lördagar klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Här är årets deltagare i ”Så mycket bättre" 00:33
Publicerad: