Ex on the beach

Dokusåpaveteranerna intar ”Ex on the beach”

Kanal 5:s supervärvningar från konkurrenten: ”Paradise hotel”-profilerna med i nya säsongen

Av: 

Torbjörn Ek

Jakob Meijer

Adrian Montin, Elin Skog, Adde Mijanovic, Sara Bolay, Eric Hagberg, Jasmine Gustafsson, Alexander D'Rosso och Diana Baban utgör startåttan i säsong 5 av Ex on the beach Sverige. 
Adrian Montin, Elin Skog, Adde Mijanovic, Sara Bolay, Eric Hagberg, Jasmine Gustafsson, Alexander D'Rosso och Diana Baban utgör startåttan i säsong 5 av Ex on the beach Sverige.

NÖJE

De går från ”Paradise hotel” till konkurrenten ”Ex on the beach”.

Kanal 5 och Dplay har värvat TV3-profiler på löpande band till nya säsongen av skandalprogrammet.

Eric Hagberg, Jasmine Gustafsson och Adrian Montin är bara några av deltagarna som är med – och enligt programledaren Carolina Gynning blir den nya säsongen värre än någonsin.

– Kan det bli värre tänker ni där hemma, ja det kan det, säger hon till Nöjesbladet.

Skandalsåpan ”Ex on the beach” återvänder till Kanal 5 och streamingtjänsten Dplay i höst.

Nu har tv-bolaget Discovery Networks gått ut med namnen på deltagarna och det är en tydlig övervikt av tidigare ”Paradise hotel”-deltagare som dyker upp.

Den populära kärlekssåpan har lyckats värva några av det konkurrerande realityprogrammets allra största profiler, bland andra det före detta kärleksparet Adrian Montin, 24, och Jasmine ”Jasse” Gustafsson, 24, som bara månader före inspelningen gjort slut med varandra.

Dessutom dyker båda de förra ”Paradise hotel”-vinnarna Eric Hagberg, 23, och Alexander D’Rosso, 27, upp i ”Ex on the beach”.

Tittarna bjuds även på ytterligare ett välbekant ansikte – Carolina Gynning, som för andra året i rad leder eftersnacksprogrammet ”Exen berättar allt”.

– Nu blir det värre än någonsin. Kan det bli värre tänker ni där hemma, ja det kan det, säger hon om den nya säsongen.

Gynning: ”Chockad av att se programmet”

Inspelningen av ”Exen berättar allt” pågår fortfarande, så Carolina Gynning har ännu inte tagit del av alla avsnitt av ”Ex on de beach”.

– Det jag har hört är att det ärmer drama, de ballar ur mer och det är väldigt fascinerande att se. Som småbarnsmamma och att man hänger mest ute på landsbygden så var jag chockad av att se det här programmet första gången. Men det är också lite det som är essensen i det här programmet.

Förra årets säsong kantades av en rad skandaler. Bland annat blev en deltagare utslängd efter att ha försökt ge sig på en annan person under inspelningen.

Det är mycket alkohol och det blir rätt så hetlevrat emellanåt. Hur tänker du kring det?

– Ja, jag tänker att det är vuxna människor som är där och bestämmer över sina egna liv. Så det är så jag tänker.

Övriga deltagare är inte heller nykomlingar för ”Ex on the beach”-tittarna. Andrijano ”Adde” Mijanovic, 26, som under de två första säsongerna av skandalsåpan gav sig själv smeknamnet ”Adinator” återvänder nu en tredje gång och Sara Bolay, 27, Elin Skog, 21, och Diana Baban, 25, har alla varit med i ”Ex on the beach tidigare”.

ANNONS

Muminmuggarna ABC finns nu åter att beställa i duopack! Förbeställ dina muggar redan idag.

Extern länk från Nordic Nest

Gå till butiken

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Ex on the beach

LÄS VIDARE

Realitymörkret bakom ”Ex on the beach” 2018

ÄMNEN I ARTIKELN

Ex on the beach

Paradise hotel

Andrijano ”Adde” Mijanovic