Angelina Jolie: Brad Pitt betalar inget underhåll för barnen

Kontringen: Hon har fått 83 miljoner kronor

Publicerad:

NÖJE

Brangelinas skilsmässa blir allt mer infekterad.

Angelina Jolie hävdar i domstolsdokument att maken ”inte betalat betydelsesfullt underhåll för barnen”.

Nu slår Brad Pitt tillbaka och hävdar att hon fått 83 miljoner kronor.

Brad Pitts, 54, och Angelina Jolies, 43, skilsmässa och vårdnadstvist blir allt mer infekterad två år efter att de flyttade.

I tisdags hävdade Angelina Jolies advokater i dokument som lämnades in till domstolen att Brad ”inte betalat betydelsesfullt underhåll för barnen” sedan paret separerade i september 2016, skriver Mirror.

En talesperson för henne sa då att domstolsinlagan var ämnad att få ett avslut på äktenskapet ”och tillåta henne och Brad att återengagera sig som hängivna föräldrar till sina barn”.

Brad: ”Försöker manipulera mediebevakningen”

Men domstolsdokumentet har gjort Brad Pitt rasande. Han har svarat via sina advokater som på onsdagen lämnade in egna inlagor till domstolen Los Angeles superior court, enligt Mirror.

Där kallar Brad Pitts advokater Angelina Jolies inlaga för en ”tunt maskerad insats för att manipulera mediebevakningen” och konstaterar att Brad Pitt försett sin exfru med stora summor pengar sedan paret separerade. Totalt nästan 83 miljoner kronor.

1 av 2 | Foto: AP
Angelina Jolie och Brad Pitt.

I domstolsdokumenten från Brad Pitts advokater hävdar han att Angelina Jolie har fått låna 8 miljoner dollar, motsvarande 71 miljoner kronor, för att kunna köpa sitt nya hem. Dessutom uppges att Brad Pitt har betalat 1,3 miljoner dollar, motsvarande 11,5 miljoner kronor i räkningar för Angelina Jolie och parets barn sedan separationen.

Angelina Jolie och Brad Pitt var ett par i tio år och gifta i två när de separerade. De har sex barn tillsammans och Angelina Jolie har ansökt om ensam vårdnad.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN