Förlorade barnen

Av: Magnus Sundholm

Publicerad:
Uppdaterad:

Chockbeskedet till Britney i natt – inlåst på psyket

1 av 4 | Foto: Foto: ALL OVER PRESS/stella PICTURES
FASTSURRAD PÅ BÅREN Britney Spears spändes fast på bår och fördes i ambulans till Cedars Sinai-sjukhuset i Los Angeles i förrgår. Tidigare hade popstjärnan kidnappat sina egna barn och låst in sig i badrummet i sin lyxvilla.

HOLLYWOOD. Inspärrad på en psykiatrisk klinik drabbades Britney Spears i natt av mardrömsbeskedet:

– Du får inte längre vara mamma.

Rätten tar ifrån henne all vårdnad och umgängesrätt.

Ansvaret för hennes små söner Sean Preston, 2, och Jayden James, 1, går i sin helhet till popstjärnans exmake, Kevin Federline.

Det slogs enligt nätsajten TMZ fast efter en akutinkallad rättsförhandling i Los Angeles där Britney, 26, och hennes exmake representerades av advokater.

Popstjärnan varken kunde eller fick närvara i rätten.

Efter härdsmältan i förrgår då hon kidnappade sina egna barn anses hon utgöra en fara för sitt och andras liv.

Övervakas dygnet runt

Under minst 72 timmar kommer hon att hållas inlåst på den psykiatriska avdelningen på Cedars Sinai-sjukhuset i Los Angeles. Där övervakas hon dygnet runt av rädsla för att hon ska begå självmord.

– Hennes pappa är på plats och lillebror Bryan är på väg. Till och med Kevin Federline har varit där och besökt henne, säger en uppgiftslämnare till Aftonbladet.

Frågan är hur uppskattat Federlines besök var.

Brittiska The Sun uppger att han gett sina advokater order om att ta i med hårdhandskarna mot popstjärnan. Till hjälp har de enligt tidningen en lista med droger som Britney ska ha tagit:

amfetamin

ecstasy

crystal meth

clenbuterol (preparat som vanligtvis ges till hästar för att de bli magra och muskulösa).

”Hon verkade galen”

Får de igenom sina krav kommer Britney inte att få träffa sina barn förrän de fyller 18.

Krigsförklaringen är ett direkt svar på popstjärnans vägran att överlämna barnen till Federlines livvakt i förrgår kväll.

I stället barrikaderade hon sig i ett badrum i sin lyxvilla tillsammans med sina två söner och vägrade komma ut. Först efter närmare fyra timmar slog polisen in dörren, spände fast henne på bår och förde ut henne till en väntande ambulans.

– De surrade fast henne likt en mentalpatient. Hon ömsom skrattade, ömsom grät. Hon verkade helt galen, säger en källa i US Weekly.

Britneys son Jayden James fördes också till sjukhus. Det ryktades om att han hade ett blåmärke på kroppen, men enligt nya uppgifter var det en rutinåtgärd att undersöka ett spädbarn efter en så traumatisk kväll.

Jayden James skrevs ut i går.

– Pojkarna mår bra. De är bara lite skakade, uppger källan.

Detsamma kan inte sägas om Britney Spears.

Publicerad: