Det är ju kul med stjärnornas sexorgier

NÖJE

Det är verkligen Sleaze Nation.

Skvaller, kändisar och superstjärnor överallt.

Och ingen har vett att skämmas.

När Tobey Maguire, Leonardo DiCaprio och Mark Wahlberg firade Spindelmannenstjärnans 27:e födelsedag den 27 juni, i Los Angeles, hade de sex inkastare med order att bjuda in varenda snygg flicka som råkade gå förbi. Snart började varenda mobiltelefon på Sunset Strip gå varm, brudar kom i tjogvis, skriver New York Post. Till sist fanns 20 chinonor på varje kille.

Festen höll på till klockan sex på morgonen.

Har ingen aning om vad flickorna gjorde med Tobey, Leonardo och Mark. Eller vad Tobey, Leonardo och Mark gjorde med flickorna.

Men jag kan väl gissa.

Det finns också en bild på när en av världens tre svängigaste rappare, Jay-Z, (de andra två är Eminem och Nelly) gullpromenerar på en sandstrand i södra Frankrike med Beyonce Knowles, snillet i r’n’b-popgruppen Destiny’s Child.

Har ingen aning om vad de gjorde heller.

Men. Jag. Kan. Väl. Gissa.

Sedan har Janet Jackson, 36, tunghånglat med Britney Spears exkille Justin Timberlake, 21, i Miami och Los Angeles.

Har ingen aning om vad Justin och Janet gjorde sen.

Eller? det har jag nog.

Dessutom, extra extra!! ”Vänner”-tjockisen Matthew Perry och tennisesset Jennifer Capriati! Fast ”vi är bara vänner”, säger Perry.

Kanske är det i brist på historiska figurer eller kungahus, men i USA är stjärnorna verkligen stjärnor, mer eller mindre allmän egendom. Tidningarna, även de riktiga, skriver och folk läser med nöje utan att göra det hos frissan. Går celebriteterna på en (enklare) restaurang förväntas de ställa upp på en bild med ägaren, en bild som sedan hänger där för alltid.

I det gamla landet låtsas ingen om att en stjärna är i lokalen. Innan det femte glaset vodka & russian, that is.

Men det ä r ju kul att – inte utan viss avundsjuka – läsa om megastjärnornas sexorgier och det ä r tufft att äta en tonfiskmacka på ett ställe där Harrison Ford dragit en Becks – även om det var 10 år sedan. Fast det är klart. Det är kanske viss skillnad mellan Harrison Ford på Abbey Tavern och Martin Sköld i Kent på Olssons Skor.

Fråga mig inte varför men när jag fipplade med en kortvågsradio så var det första – det första – jag fick in folkmusik och en svensk röst som talade om sommaren. På Radio Sweden. Det är sjukt.

Gamla topplåten ”Glorious” med Andreas Johnson kan bli en USA-jättehit. Om NBC-serien ”Boomtown”, där ”Glorious” är ledmotivet, blir det.

Mega-tv-stjärnan Martha Stewart – en blandning mellan Tina Nordström, Amelia Adamo och Jonas Gardell – anklagas för att ha sålt aktier efter insidertips och tjänat miljoner.

Hennes kommentar, när hon mitt i ett matlagningsprogram blev konfronterad:

– I want to focus on my salad.

Jag vill fokusera på min sallad.

Det borde alla säga, alltid.

Knäcks in the city

Fredrik Virtanen

ARTIKELN HANDLAR OM