Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackari ska bli föräldrar igen

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

Dottern Essa föddes för snart tre år sedan.

Nu ska Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackari bli föräldrar igen.

”Kan äntligen berätta att jag blivit utvald till surrogatmamma åt Kim Ks fjärde barn”, skriver Brita på Instagram.

Tv-profilerna och träningsprofeterna Kalle Zackari Wahlström, 37, och Brita Zackari, 36, ska bli föräldrar igen. Under onsdagskvällen avslöjade de den glada nyheten på Instagram med en bild där de poserar tillsammans framför den välkända Hollywoodskylten.

Foto: ANDREAS BARDELL
Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackari.

Kalle skriver ”Hallojywood” medan Brita skämtsamt skriver ”Kan äntligen berätta att jag blivit utvald till surrogatmamma åt Kim Ks fjärde barn. Är så rik nu. Nej alltså: SÅ rik”, säger hon och syftar på Kim Kardashian som tidigare har anlitat en surrogatmamma.

Mängder av följare och vänner gratulerar till lyckan, däribland artisten Keyyo, kläddesignern Valerie Aflalo samt ”På spåret”-aktuella tv-profilen Amie Bramme Sey.

Brita och Kalle har sedan tidigare dottern Essa som kom till världen för snart tre år sedan.

Kalle och Brita träffades när de jobbade i reklambranschen och gifte sig 2011.

– Först jobbade vi med reklam och gjorde exakt samma saker på olika byråer, sedan slutade vi samtidigt och började vi frilansa. Därefter började vi skriva på internet och på tidning, har Kalle sagt till Aftonbladet.

Men allt har inte varit guld och gröna skogar.

– Det värsta som har hänt vårt äktenskap var när Kalle gick på torskdiet, då försökte jag ha så lite med honom att göra som möjligt. Det var som att få en gnällig och arg inneboende – som dessutom luktade kattmat, berättade Brita i samma intervju.

Nöjesbladet söker Kalle Wahlström Zackari och Brita Zackari.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM