Så firar Perrelli första året som gift

NÖJE

Åker på kärleksresa till Venedig

1 av 5 | Foto: KARIN TÖRNBLOM
Anders Jensen och Charlotte Jensen Perrelli har gift sig.

Snart är Charlotte Perrelli klar med sommarens turné.

Då väntar kärlekssemester på Cypen och i Venedig.
– Så vi får både sol och bad och sedan lite romantik i Venedig, säger hon.

Charlotte Perrelli, 41, är just nu inne i en intensiv period med turnén ”Rock 'n' roll on tour”. För att ta sig runt så smidigt som möjligt reser hon i husbil.
– Mestadels gör vi det eftersom vi kommer till folkparker där det inte alltid finns loger. Det är ganska spartanskt. Har man tur finns det en bajamaja. Ibland är det till och med så att det inte finns någonstans att byta om ifall man inte har en husbil med sig, säger hon till Nöjesbladet.

Åker på kärlekssemester

Men snart är turnén slut och det är dags för en riktig kärlekssemester. På bröllopsdagen den 29 augusti bär det av till Cypern med mannen Anders och yngsta sonen Adrian innan de åker vidare till Venedig.
– Så vi får både sol och bad och sedan lite romantik i Venedig, säger hon.

På resan följer även Perrellis föräldrar med samt Anders mamma. Planen är att turista och besöka många sevärdheter.
– Det är gondoler som ska åkas och vill vi se alla turistgrejer. Vi ska också besöka bra restauranger och njuta. Det är första gången för mig i Venedig och för Anders också. Därför känns det lite speciellt.

Trivdes inte som singel

Perrelli och Anders gifte sig förra året vilket gör årets bröllopsdag till deras första. Perrelli tycker att året passerat snabbt.
– Det känns inte alls som att det var länge sedan bröllopet var. Jag njuter väldigt mycket av att vara gift. Jag njuter av känslan att kunna dela tankar och drömmar. Det är mysigt att känna den tillhörigheten man får när man gifter sig. Jag har aldrig varit förtjust i singellivet. Det har aldrig varit min grej. Jag gillar att vara gift helt enkelt.

Bröllopet fick Perrelli att känna sig nykär igen, berättar hon.
– Man blir nykär på ett annat sätt när man gifter sig för det blir en nytändning. Jag känner mig absolut nykär. Jag kan slås av det ibland. Det är en skön känsla när man tittar på den man lever med och känner ”gud vad jag känner mig lyckligt lottad”. Tänk att vi träffade varandra vid den här tiden i livet. Det finns de som går igenom ett helt liv utan att hitta rätt person att dela det med. Det är en fantastiskt skön känsla att kunna ösa kärlek över någon man gillar, säger hon.