Katy Perry: ”Mycket sorgligt”

NÖJE

Stjärnan om killen som lurats tro att han nätdejtade henne - i sex år

1 av 4

Han trodde att han nätdejtade Katy Perry – i sex år.

Bedragaren avslöjades i MTV-programmet ”Catfish”.

– Jag tycker bara att det känns verkligen olyckligt och mycket sorgligt, säger den riktiga Katy Perry till radiokanalen Sirius XM.

I sex år lurades han att tro att han nätdejtade superstjärnan Katy Perry, skriver Daily Mail.

Men inte förrän MTV-programmet ”Catfish” flög stackars Spencer till London för att träffa den verkliga kvinnan bakom tangentbordet insåg han att han hade blivit lurad.

För den person som han sms:at, mejlat och chattat med i sex år visade sig egentligen heta Harriet, komma från Kanada och nu bo i den brittiska huvudstaden. Inte sångerskan bakom hits som ”Firework” och ”Roar”.

”Mycket sorgligt”

Avsnittet sändes på MTV i USA för en vecka sen och nu har den riktiga Katy Perry sett avsnittet. I en intervju med Sirius XM:s program ”The morning mashup” säger hon:

– Jag tycker bara att det känns verkligen olyckligt och mycket sorgligt.

Sen lägger hon till något som väckt viss irritation i USA. Perry för på tal det faktum att Spencer kommer från det amerikanska inlandet, snarare än någon av kuststäderna (exempelvis Los Angeles och San Francisco på västkusten och New York på östkusten).

– Folk har drömmar och folk bor i olika delar av världen där allt inte är lika tillgängligt. Vi bor vid kusterna och får grejer på ett sätt som andra inte får tillgång till och jag känner mig ledsen för hans skull, säger hon i intervjun.

ARTIKELN HANDLAR OM

Katy Perry

MTV