Tv-profil av med körkortet – igen

NÖJE

Tredje gången för ”Ensam mamma söker”-My

1 av 4 | Foto: My Martens

”Ensam mamma söker”- profilen My Martens har blivit av med körkortet – för tredje gången.

Nu skriver hon öppet om händelsen på sin blogg.

”Yes, jag är skyldig!”, skriver hon.

My Martens, 28, har blivit av med körkoret.

Det är tredje gången som ”Ensam mamma söker”-profilen döms för att ha brutit mot våra svenska trafikregler.

Händelsen inträffade i höstas när Martens skulle köra hem från Ystad. Nu ”biktar” sig Martens i ett långt blogginlägg.

”Hej fina! Detta inlägget tar faktiskt emot att skriva… Det är en personlig bikt. Saken är den att jag har varit av med körkortet TVÅ gånger tidigare, jag VET det är mitt egna fel och jag skyller absolut inte ifrån mig, skriver hon.

Firade Magdalena Graaf

Det som skulle vara en trevlig biltur på väg hem från ett födelsedagskalas blev något helt annat.

”I höstas var vi nere i Ystad och firade Maggans (Magdalena Graaf) födelsedag. En lugn och skön helg med då en gravid Maggan. När jag skulle köra hem därifrån satt jag i min egna lilla värld. Tänkte, funderade och lyssnade på musik. Jag kör ca 6000 mil om året, så det är lite ”terapi” för mig att köra bil. Men då från ingenstans så blixtrade det till! FAN, tänkte jag. Inte igen!!!”, skriver hon på bloggen.

”Ställer till det rejält”

Fortkörningen ledde först till en böter på 2500 kronor, men då det senare framkom att Martens förlorat körkortet vid två tillfällen tidigare återkallades körkortet.

”Veckorna gick. Jag började hoppas att inget skulle komma. Man vet ju inte riktigt med dessa kameror. MEN brevet kom. ”BARA” böter, TACK gode GUD för det! Jag betalade in 2500kr och var så sjukt glad…Sen efter ett par månader så kom nästa brev, där man rubricerade det med ÅTERKALLAT körkort! SHIT!”, skriver hon.

Det återkallade körkortet har skapat stora problem för My Martens, som nu måste springa mellan sina möten i stället för att åka bil.

”Det ställer till det rejält! Jag går och går och går mellan alla mina möten inne i stan, förra veckan fick jag stora skavsår! *fniss! Men det är ju i allafall en bonus att förutom min vanliga strypek/löpträning så får jag nu sjukt mycket mer vardagsmotion”, skriver hon.

Nöjesbladet har sökt My Martens för en kommentar.

ARTIKELN HANDLAR OM