”Paow” Paulina Danielsson

Paow: ”Du kan ligga med vem du vill”

Av: 

Kristin McMillen

NÖJE

Nu har bloggaren Paulina ”Paow” Danielsson valt satanismen

Tankar om hämnd, frestelser och frihet. När bloggaren Paulina ”Paow” Danielsson, 22, nyligen kom i kontakt med satanismen upptäckte hon att läran var mycket lik hennes eget levnadssätt. Hon blev såld direkt, vilket hon berättade i blogginlägget ”Det här med att dyrka djävulen”.

– Det är många som har sagt till mig att ”Å, du borde hitta gud”. Ja, men nu hittade jag satan i stället. Så då behöver de inte säga något längre, säger Paow till Klick.

Det var en bekant som introducerade henne till de satanistiska reglerna.

– De låter logiska. Istället för att vända andra kinden till är det ok att välja hämnd. Och vem har inte velat förstöra för ett otroget ex någon gång? frågar Paow retoriskt.

Bloggaren tycker att många som kallar sig kristna egentligen lever mer satanistiskt.

– I kristendomen handlar det mycket om att stå emot frestelser. I satanismen ska du i stället utöva frestelsen. Du kan ligga med vem du vill, dricka alkohol, kanske prova droger, säger Paow.

Några satanistiska ritualer har hon dock inte provat än.

– Men jag har fan en voodoodocka hemma! Jag har många troll i mitt liv som gör mig besviken, så jag brukar trycka nålar i dockan när jag är arg, och så står det typ ”wish for bad sex” och ”you will pay”.

Känner du någon som är satanist?

– Ja, en som har typ ett upp och ner-vänt kors runt halsen. Men jag får väl börja leta efter såna kompisar på nätforum! Jag vill lära mig mer, så jag ska nog låna en bok på biblioteket.

Kommer du ägna dig åt frestelser mer nu när du hittat satanismen?

– Nä. Det är väl det enda jag gör? säger Paow.

Men vad är satanism?

Satanism är en samling olika filosofiska och religiösa trosuppfattningar som grundar sig på ett aktivt ställningstagande för satansfiguren.

Källa: Wikipedia.

ANNONS EXTERN LÄNK

Skönhet & behandlingar med aktiva, naturliga ingredienser - 25% på Swiss Clinic här!

NordicFeel

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

”Paow” Paulina Danielsson

Klick!