Nya uppgifter om miljonrånet mot Kim Kardashian

Efter det brutala rånet - lämnade Frankrike och flög till New York i privatjet

Det var tidigt på måndagsmorgonen som fem beväpnade män tog sig in på stjärnans hotellrum och tilltvingade sig smycken värda över 100 miljoner kronor.

Enligt källor till Tmz ska Kim Kardashian ha hotats av maskerade rånare, endast iklädd morgonrock, för att sedan få munnen tejpad och bli inlåst och lämnad bunden i badkaret.

Under eftermiddagen lämnade hon Paris för att återförenats med maken Kanye West i New York efter det brutala mångmiljonrånet.

Kim Kardashian, 35, har efter förhör med fransk polis lämnat Paris i en privatjet. Detta efter att fem maskerade och beväpnade gärningsmän under tidiga måndagsmorgonen, lokal tid, lyckades ta sig in på stjärnan och tvåbarnsmammans hotellrum där hon bodde i samband med modeveckan i Paris.

Under eftermiddagen återförenades hon med maken, rapparen och mångsysslaren Kanye West, i New York, rapporterar brittiska Daily Mail. Enligt tidningen ska ett stort säkerhetspådrag ha varit närvarande utanför parets bostad på Manhattan när de återvände hem. När Kardashian-West fotades på väg in i byggnaden i centrala New York hade Kim ingen förlovningsring på fingret, vilket har väckt frågor om den var bland de värdesaker som stals i samband med det brutala rånet.

Efter att makarna återvänt till hemmets trygga vrå positionerade sig en ring av säkerhetsvakter utanför byggnaden.

Hotades med pistol

Det var sent natten till måndag som gärningsmännen tog sig in på Kim Kardashians hotellrum i det luxuösa lägenhetskomplexet i Paris, när hon enligt Tmz befann sig på andra våningen i lägenheten.

Enligt källor till nöjessajten ska hon ha legat i sin säng iklädd morgonrock när hon hörde någon röra sig uppför trappan och sedan såg minst en maskerad man och ytterligare en som bar polishatt. Hon ska då ha klivit upp och försökt ringa sin personliga livvakt Pascal Duvier, som för tillfället befann sig ute med med systern Kourtney Kardashian. Men Kim stoppades av gärningsmännen, som uppges ha hotat henne med pistol mot tinningen, skriver Tmz.

Stjärnan ska enligt Tmz först ha trott att de skulle våldta henne men uppges ha berättat för fransk polis att rånarna inte pratade engelska utan endast franska och att det enda hon förstod var ordet ”ring, ring”, något de ska ha upprepat gång på gång. Hon uppges då ha börjat gråta, berättat för gärningsmännen var alla smycken fanns och bett för sitt liv och sagt att hon har barn hemma.

Vännen larmade

Därefter uppges rånarna ha tejpat för hennes mun för att sedan lämna henne bunden i badkaret. Enligt Tmz befann sig även Kims vän Simone i lägenheten, sovandes på nedre våningen. Hon ska ha vaknat till, hört oväsen och då låst in sig på toaletten och ringt livvakten och Kardashians syster och sagt att de skulle skynda sig dit.

Hela händelsen ska enligt Tmz endast ha varit över på sex minuter. Och enligt Tmz ska livvvakten Pascal Duvier ha kommit tillbaka till lägenheten bara minuter efter att rånarna lämnat. En fysiskt oskadd men mycket skakad Kim Kardashian uppges under dagen beskrivit händelsen som ”det värsta ögonblicket i mitt liv”.

Kanye West ska enligt nöjesssajten ha varit mitt uppe i en spelning på Meadows Festival i stadsdelen Queens i New York när musiken plötsligt bröts mitt i låten ”Heartless” och publiken informerades.

100 miljoner kronor

Rånarna lyckades ta sig in med hjälp av hotellets portvakt som även han blev handfängslad och pistolhotad. De lyckades få med sig smycken värda över 100 miljoner kronor. Enligt Daily Mail ska de bkand annat ha kommit över en smyckesbox värd 6,7 miljoner dollar och en ring värd 4,5 miljoner dollar. Om det rör sig om den stora, smaragdslipade förlovningsringen – den andra hon har fått av Kanye – har ännu inte bekräftats.

Kim Kardashian ska också ha blivit av med två mobiltelefoner.

Publisert: