”Jockiboi” och Jonna har gift sig

NÖJE

Efter offentliga frieriet – nu har de sagt ja till varandra

1 av 3 | Foto: Joakim ”Jockiboi” Berg.

Nu är kändisparet gifta!

Joakim ”Jockiboi” Berg och Jonna Lundell blev man och hustru under en ceremoni i dag.

”Nygifta” skriver ”Jockiboi” på sin Instagram till en bild av paret.

Det var under den direktsända Guldtuben tidigare i år som Joakim ”Jockiboi” Berg friade till Jonna Lundell på scenen – mitt framför Anna Book.

– Jag älskar dig mest av allt och du är den rätta för mig. Vill du gifta dig med mig?, sa han då.

Bröllopet, och vägen fram till det, har visats som en serie på TV3. Under premiäravsnittet var intresset så stort att TV3 Play blev överbelastat.

Hyllar Jonna

Och nu har alltså bröllopet ägt rum på ett slott utanför Söderköping. Paret ser av Instagrambilderna att döma glada och lyckliga ut. Till en av bilderna skriver han ”Nygifta” och till en annan hyllar han sin fru:

”När jag satt där för 5 år sen som en missbrukare utan hem trodde jag aldrig att livet skulle kunna bra igen. Men sen träffade dig Jonna och du fick mig att vilja bli en bra människa och kämpa för bra saker och här idag sitter vi lyckligare än någonsin och nu är du inte längre bara min flickvän utan även min fru. Kommer nog aldrig kunna bli lyckligare än såhär. Tack för att jag från denna dagen ska få dela mitt liv med dig baby”

”Jockiboi” har på senare år gått från att ha varit den skandalomsusade dokusåpadeltagaren från ”Kungarna av Tylösand” till att bli en av Sveriges största Youtube-stjärnor. Även Jonna Lundell är känd från Youtube.

ARTIKELN HANDLAR OM